Home Algemeen 5 tips voor het kopen van babykleding

5 tips voor het kopen van babykleding

557
0
kopen van babykleding

Gefeliciteerd met je nieuwe bundel van vreugde! Winkelen voor babykleding is een van de spannendste dingen die je als nieuwe ouder te doen krijgt. Maar met zoveel keuzemogelijkheden kan het ook overweldigend zijn. Hoe weet je wat de moeite waard is om geld aan uit te geven en waar je op kunt beknibbelen? Hier zijn vijf tips om van het winkelen voor babykleding een makkie te maken.

Blijf bij de basis

Voor pasgeborenen heb je eigenlijk maar een paar essentiële dingen nodig: rompers, pyjama’s, broekjes, topjes, sokken en een mutsje. Je kunt later altijd nog wat leuke accessoires toevoegen, maar met deze basisstukken kom je de eerste maanden wel door.

Koop tweedehands

Baby’s groeien zo snel dat de meeste kleren die je koopt waarschijnlijk maar een paar keer gedragen zullen worden voordat ze uitgegroeid zijn. Om geld te besparen kun je eens kijken in consignatiewinkels of zelfs online verkoopgroepen. Op deze manier kun je geweldige aanbiedingen vinden voor zacht gebruikte kleding.

Koop in bulk

Als je weet dat je bij een bepaald merk of stijl van kleding wilt blijven, loont het vaak om in bulk te kopen. Veel winkeliers geven korting als je meerdere artikelen tegelijk koopt. Dit is ook een goede manier om grotere maten in te slaan, zodat je voorbereid bent als je baby groeit.

Denk verder dan de traditionele winkels

Beperk je niet tot het winkelen in grote winkels of babyboetieks als je op zoek bent naar kleding voor je kleintje. Warenhuizen en zelfs fast fashion retailers als H&M en Zara hebben tegenwoordig meestal een goedkope selectie schattige babykleding. Dus als je ooit voor jezelf gaat winkelen, ga dan zeker even langs de kinderafdeling om te zien wat ze te bieden hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in