Home Zakelijk Lichtreclame: wat is het precies en hoe zet je dit het beste...

Lichtreclame: wat is het precies en hoe zet je dit het beste in?

1282
0
Hoe zet je lichtreclame in

Gevelreclame kent iedereen. Het wordt vaak gebruikt als promotie voor een bedrijf of organisatie. Je hebt verschillende soorten gevelreclame. Je kunt dan denken aan een vlag, aan freeletters of een bannier. Dit zijn een aantal soorten die gebruikt worden als gevelreclame. Je hebt natuurlijk meerdere soorten maar wij gaan het hier hebben over de lichtreclame en hoe je die het beste in kunt zetten op je bedrijfspand.

De lichtreclame

Lichtreclame is nodig om je bedrijf opvallend te maken. Je wilt natuurlijk dat toekomstige klanten jouw bedrijf kunnen vinden. Dit gebeurt in de meeste gevallen met reclame aan de gevel. Het bekendste soort is de lichtreclame aan de gevel. Deze is in het donker nog te zien en zorgt dat het pand een bijzondere en opvallende uitstraling heeft. Om meer over lichtreclame te begrijpen zullen we een aantal andere vormen beschrijven.

Verlichte doosletters

De gevel verlichten met je bedrijfsnaam maakt jouw bedrijf of organisatie direct opvallend. Je kan dan kiezen voor verlichte doosletters. De verlichte doosletters kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Je kunt zelfs ervoor kiezen welke verlichting je wilt. De keuze die je kunt maken zijn ledverlichting en neonverlichting. Verschillende bedrijven hebben een scala aan kleuren waar je uit kunt kiezen. Het kiezen voor de grootte van letters kan soms lastig zijn en daar kan een extern bedrijf je goed in adviseren zodat je de passende lichtreclame krijgt op je gevel. 

Verlichte zuil

Een verlichte zuil zal altijd opvallend zijn. Op een verlichte zuil zet je vaak je naam en boodschap. Dit is ideaal op beurzen en evenementen. Een verlichte zuil voor je bedrijf zal meteen opvallen.

Doosletters 

De doosletters zijn driedimensionaal en per stuk gemonteerd. Deze letters geven de gevel van je bedrijfspand een professionele uitstraling. Elke letter kan voor je worden gemaakt zoals je wilt. Het maakt niet uit welke kleur en grootte je wilt. Ze zorgen dat elke lichtreclame past bij de huisstijl of het pand. Elke stijl is mogelijk om te maken want je wilt dat jouw pand er uniek komt uit te zien. De keuze voor Led-licht en neon licht zijn met doosletters mogelijk. Wil je dat het bedrijfspand gaat opvallen met reclame dan kun je altijd kiezen voor lichtreclame. Je zet deze het beste in op je bedrijfspand of organisatie zodat klanten jou kunnen zien als bedrijf. Je hebt lichtreclame ervoor nodig.Wanneer jij op nog meer manieren offline marketing in wilt zetten, dan zijn er naast lichtreclame natuurlijk nog veel meer vormen van offline promotie voor je bedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in