Home Algemeen Projectmanagement goed laten verlopen? Hier zijn onze tips

Projectmanagement goed laten verlopen? Hier zijn onze tips

1198
0
projectmanagement

Zit je erover na te denken om jouw efficiëntie te verhogen door het digitaliseren en het automatiseren van alles wat met jouw bedrijfsadministratie te maken heeft? In dit artikel beschrijven we in het kort wat de voordelen hiervan kunnen zijn. Dit geldt ook voor de projectadministratie.

Stel, er werken verschillende teams aan verschillende projecten. Hoe hou je een goed overzicht over alle lopende projecten. Voorheen was dat nogal ingewikkeld. Je had allerlei documenten die je bij moest houden over de projecten en had minder overzicht over het verloop van projecten. Dat is nu voorbij.

Met de projectadministratie-software van Afas staat alle data overzichtelijk bij elkaar. Het fijne is dat je de boekhouding ook in hetzelfde softwarepakket zit. De projectadministratie-software van Afas maakt deel uit van een ERP-Systeem. Door integratie met andere bedrijfsprocessen maak je alles inzichtelijk. Door jouw administratie te digitaliseren heb je veel minder administratie te doen dan voorheen en kan je je richten op andere zaken in je onderneming.

Waarom is Afas-software zo handig?

Dit systeem is geïntegreerd met de boekhouding waardoor je een alles-in-een systeem hebt. Je houdt een goed overzicht met de out-of-the-box dashboards. Jouw systeem is onderdeel van het Afas Erp-systeem. Ook de urenregistratie kan je mobiel via de Afas Pocket App inzien. Het is een ideaal systeem om makkelijk jouw urenregistratie bij te houden. Je pakt snel de Afas Pocket App erbij en boekt je gemaakte uren op het juiste project en de relevante werksoort.

Jouw openstaande taken beheren en bekijken

Behalve de urenregistratie is de Afas Pocket App er ook om jouw openstaande taken te bekijken, de vooruitgang ervan te volgen en het projectdossier bij te werken. Je hebt in de app altijd inzicht tot je Crm-gegevens, verlof en ook je verzuim. Ook dossiers van klanten heb je door de app altijd in de buurt. Afas gaat veel verder dan alleen slimme software voor projectmanagement gebruiken.

Om je projecten nog vele beter te managen zijn er natuurlijk nog veel meer tips en adviezen om het verder te optimaliseren. Ontdek daarom hier ook deze 8 tips om ervoor te zorgen dat je zaken nog beter regelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in