Home Algemeen Wat zijn de verschillende soorten aanstekers?

Wat zijn de verschillende soorten aanstekers?

878
0
Aansteker soorten

Een aansteker is natuurlijk erg handig en wordt tegenwoordig nog steeds veel gebruikt. Denk maar eens aan het moment, waarbij je een kaars aansteekt, het gasfornuis gebruikt, maar misschien zelfs wel als je een sigaret wilt gaan roken. Aanstekers zijn echter er populair en dat is ook helemaal niet zo gek, want het is vaak leuk om als een kleinigheidje cadeau te doen. Heb jij een eigen bedrijf dan kun je ze laten bedrukken, maar je kunt ze in sommige gevallen zelfs laten graveren. Een bedrukte aansteker is natuurlijk wel veel mooier dan een standaard kleurtje. Wij gaan je in deze blog vertellen wat de verschillen zijn tussen de aanstekers.

Aanstekers in allerlei soorten

Er zijn best veel verschillende aanstekers, denk maar eens aan een normale standaard cricket aansteker en de elektrische aansteker bijvoorbeeld. De normale aansteker wordt wel het meeste gebruikt, maar de electrische heeft ook zo zijn voordelen. Deze kun je namelijk eenvoudig klikken, dat is wel zo handig als je niet zo één fan bent van het draaimechanisme Neem maar eens een kijkje tussen het aanbod op www.aanstekers.nl. Ze bieden namelijk aanstekers in allerlei soorten en kleuren aan. Heb jij al eens gehoord van de Djeep aansteker?

De vorm kan ook iets zeggen

Als we kijken naar de Djeep aansteker dan is het misschien wel eenvoudig te benoemen, waarom deze zo genoemd wordt. De vorm heeft wel iets weg van een Djeep, als je er van voren op kijkt. Daarnaast zijn er dan ook nog de wel beroemde bic aanstekers, ze hebben verschillende afmetingen, verschillende kleuren, ze zijn er standaard en elektronische. Daarbij kun je ze allemaal stuk voor stuk nog eens een leuke opdruk geven. De aanstekers liggen lekker in de hand en dat wil je echt als presentje geven bij het weg gaan nadat men een bezoek heeft gebracht. De aansteker is het perfecte cadeautje als jij reclame wilt maken! Tot slot kun je natuurlijk ook voor kiezen voor goedkope aanstekers kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in