Home Algemeen Welke soorten zijn er?

Welke soorten zijn er?

1418
0
Wietzaden

Ben je op zoek naar de beste Royal Queen Seeds en wil je graag weten welke soorten wietzaden er allemaal zijn? Dan ben je hier op het juiste adres. We vertellen je meer over wat nu precies gefeminiseerde wietzaadjes zijn, wat er bedoeld wordt met autoflowering zaadjes en welke soorten medicinale wietzaden er beschikbaar zijn. Een ding is heel belangrijk om te weten en dat is dat Royal Queen Seeds een echte pionier is als het om zaden gaat. Ze hebben al veel prijzen binnengehaald op uiteenlopende internationale cannabis wedstrijden.  

Wat zijn deze gefeminiseerde varianten?

Ben je (nog) geen ervaren kweker? Dan ben je mogelijk nog niet bekend met alle soorten wietzaden die er zijn. Een van de namen, die je vaak tegenkomt, is ‘gefeminiseerde wietzaden’. Hieruit groeien de vrouwelijke wietplanten. Deze zaden zijn ontzettend populair, want enkel de vrouwelijke planten krijgen toppen met een hoog gehalte aan zogeheten cannabinoïden. Denk daarbij aan THC en CBD. Het kweken van wiet wordt hierdoor een stuk eenvoudiger en voordeliger. Royal Queen Seeds biedt daarbij verschillende soorten gefeminiseerde wietzaden aan. Enkele toppers uit het assortiment zijn: White Widow, Northern Light en Amnesia Haze. 

Wat wordt er bedoeld met autoflowering? 

Autoflowering betekent ‘zelfgroeiend’. We verwijzen hiermee naar wietzaadjes van Royal Queen Seeds, die vanzelf vanuit de groeifase aan het bloeien slaan. De seizoenen en het aantal uren licht hebben hier geen invloed op. Oftewel, ze springen vanzelf in bloei bij het ouder worden. Dit dus in tegenstelling tot de foto periodieke zaden, die zich juist wel laten beïnvloeden door veranderingen in de lichtcyclus. Ook deze zaadjes maken het kweken een stuk gemakkelijker. Een bijkomend voordeel is dat de plantjes meestal niet hoger worden dan 100 cm, waardoor je ze eenvoudig kunt kweken in kleine ruimte. Ook de supersnelle groei is een groot pluspunt. Enkele populaire autoflowering wietzaden van Royal Queen Seeds zijn: Watermelon Autoflowering, Dosidos Autoflowering en Easy Bud. 

Medicinale wietzaden van deze genus

Veel mensen hebben ondertussen ook de medicinale werking van cannabis ontdekt. Zo kan het spierkramp, zenuwpijn, hoofdpijn en misselijkheid verminderen. Daarnaast kan het eveneens de eetlust opwekken. Een van de bekende medicinale Royal Queen Seeds zijn de Royal CBDV autoflowering wietzaden. Van de olie van deze planten word je niet high, omdat het een heel laag CBD-gehalte heeft. Wel heeft het een ontspannende werking. Wat deze zaden helemaal populair maakt, is dat ze heel snel groeien. Na twee maanden kun je ze al oogsten. Er bestaan daarnaast nog diverse andere medicinale wietzaden van Royal Queen Seeds; elk met zijn eigen gehalte aan THC en CBD. Enkele voorbeelden zijn: Stress Killer Automatic, Euphoria RQS en Painkiller XL RQS. 

Een uitgebreid assortimentRoyal Queen Seeds is niet voor niets een award-winnende aanbieder van wietzaden. Ze zijn een ware specialist in wietzaden en leveren de beste kwaliteit. Ze hebben een uitgebreid assortiment met zaden met uiteenlopende bloeitijden en smaken. Door verschillende zaden uit te proberen, die je besteld bij Apollyon.nl, ontdek je wat voor jou het beste werkt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in